Acasă Politic Diacov, dat de gol! După ce a spus că Alexandru Vâlcu s-a...

Diacov, dat de gol! După ce a spus că Alexandru Vâlcu s-a aflat la hotelul „Luna” ocazional, Filip anunță că liderul fracțiunii a vorbit cu acesta la telefon, înainte de întâlnire

0

Dumitru Diacov, prins cu mâța-n sac. După ce democratul a declarat că așa-numitul „omul lui Dodon” s-a aflat „ocazional” la hotelul „Luna” duminica trecută, unde a s-a întâlnit cu mai mulți deputați democrați, astăzi, liderul PDM, Pavel Filip, a menționat că Diacov a vorbit la telefon cu Vâlcu și că s-a înțeles că se vor întâlnit.

Nu știu cine și de cine este mai apropiat, dar, în final, domnul Diacov mie mi-a spus că merge la o întâlnire cu o parte din colegi din partid. Era vorba despre domnul Andronache și despre domnul Nichiforciuc. Eram tocmai în discuție cu el când mi-a spus că l-a sunat domnul Vâlcu și va merge la această întâlnire”, spune Pavel Filip.

Filip spune că nu înțelege de ce s-a înfierbântat atât de tare discuțiile în jurul Partidului Democrat.

Anterior, Dumitru Diacov, întrebat de jurnaliști ce a făcut Alexandru Vâlcu la acea întâlnire, a răspuns că acesta s-a aflat acolo „ocazional”.

Amintim că duminică seara portalul Deschide.md a publicat o înregistrare video în care apare Diacov, Andronachi, Botnari (Vasile), Nichiforciuc și Vâlcu, în timp ce aceștia ieșeau de la o întrevedere. În spațiul public au apărut ulterior diverse informații despre o posibilă scindare în PDM.

tv8.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.