Acasă Politic Deputații se întrunesc în ședință: Proiectele care vor fi examinate

Deputații se întrunesc în ședință: Proiectele care vor fi examinate

0

Mâine, 3 decembrie, Parlamentul se va întruni în ședință plenară cu începere de la ora 10.00. Ordinea de zi a ședințelor plenare pentru următoarele două săptămâni a fost aprobată de Biroul permanent al Parlamentului, transmite SafeNews.mdcu referire la Știri.md.

Astfel, deputații urmează să se expună în privința a mai multe proiecte de lege și hotărâri, inclusiv proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2021, proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul viitor, proiectul legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medical pe anul 2021 și politica bugetar-fiscală și vamală.

Menționăm că moțiunea simplă asupra activității Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova va fi examinată luni, 7 decembrie 2020, în cadrul ședinței plenare.  

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.