Acasă Politic Deputații Pro Moldova susțin că au primit amenințări, inclusiv cu răfuială fizică:...

Deputații Pro Moldova susțin că au primit amenințări, inclusiv cu răfuială fizică: Ceea ce s-a petrecut pe Podul de la Telcentru seamănă cu multe din episoadele „Brigada” sau „Бандитский Петербург”

0

Liderul grupului parlamentar „Pro Moldova”, Andrian Candu, susține că după ce deputatul Ștefan Gațcan a anunțat că pleacă din fracțiunea socialiștilor și aderă la „Pro Moldova”, au început intimidările. 

„Au fost deja câteva incidente. Acum, în momentul de față, n-am să dau nume, dar acele persoane care și-au permis, inclusiv să încalce legea, mă adresez lor: nu intimidați, nu treceți liniile roșii legate de persoane, familii, de prieteni și de colegi deoarece noi nu vom tolera”, a declarat Candu.

În cadrul aceleiași confirințe de presă, deputatul Vladimir Cebotari, a deschis parantezele. El a posvestit că unii colegi de-ai lui au fost opriți de către persoane care au fost deja identificate și i-au indimidat.

„Au fost stopați în trafic după care s-au apropiat alte mijloace de transport, s-au făcut mari presiuni, inclusiv amenințări cu răfuială fizică pentru a se lua anumite decizii. Ceea ce s-a petrecut pe Podul de la Telcentru seamănă cu multe din episoadele „Brigada” sau „Бандитский Петербург”, a declarat Cebotari.

Deputatul spune că va face o sesizare către organele de drept și vor aștepta să fie luate măsuri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.