Acasă Politic Deputații grupului parlamentar „Victorie” condamnă propaganda LGBT promovată de PAS: „Regimul face...

Deputații grupului parlamentar „Victorie” condamnă propaganda LGBT promovată de PAS: „Regimul face totul pentru a distruge instituția familiei”

0

Un proiect de lege elaborat de deputații din grupul „Victorie”, care interzice propaganda LGBT în rândul minorilor, nu a fost acceptat spre examinare de către majoritatea parlamentară PAS. Mai mult, politicienilor din opoziție nu li s-a permis să ia cuvântul la tribuna parlamentului. Așa că legislatorii au organizat un briefing de presă pentru a explica esența inițiativei și a condamna acțiunile abuzive ale partidului de guvernământ.

Președintele grupului parlamentar „Victorie” a atras atenția că propaganda LGBT dezbină societatea noastră și distruge valorile tradiționale.

„Am avut și dreptul și obligația să ies cu un discurs, dar nu mi s-a oferit cuvântul. Am ajuns să fim conduși de politicieni care promovează lucruri care nu sunt normale pentru societatea noastră. Le recomand să-și schimbe culoarea din galben în multicolor, ca să vadă lumea cine sunt cu adevărat. Această guvernare pur și simplu și-a ieșit din minți. Suntem martorii unei promovări agresive a comunităților LGBT și devenim o societate dezbinată, dar, cum spun ei, europeană”, a declarat Vasile Bolea.

Iar deputatul Alexandr Nesterovschi a menționat prin propaganda LGBT guvernarea încearcă să distragă atenția societății de la problemele reale ale țării.

„LGBT pentru PAS a devenit o temă mai populară decât economia. De ce să ridici economia ruinată? Singura preocupare a PAS este propaganda valorilor LGBT, inclusiv prin paradele gay. Regimul Sandu-PAS face totul pentru a distruge instituția familiei în Moldova. Sănătatea copiilor noștri, inviolabilitatea lor psihică și fizică este o sarcină primordială pentru noi. Trebuie să apărăm copiii noștri de la astfel de valori europene”, a spus Alexandr Nesterovschi.

Parlamentara Irina Lozovan a declarat că agenda LGBT este intens promovată de Occident în țara noastră, inclusiv prin acordarea de granturi.

„În țara noastră e dificil să fii om care gândește sau politician de opoziție – imediat ajungi să fii judecat sau să fii sancționat. În schimb, să fii activist LGBT în Moldova de astăzi e foarte simplu. Lor li se oferă granturi occidentale, ei sunt susținuți de guvernare și politicienii europeni. LGBT lipsește oamenii de fundamentul familiei tradiționale”, a spus parlamentara.

Secretarul grupului parlamentar „Victorie” Marina Tauber a declarat că echipa lui Ilan Șor va lupta și în continuare pentru a proteja copiii moldoveni de politica distructivă a PAS.

„Această guvernare ticăloasă și-a reconfirmat o dată-n plus statutul de promotor activ al propagandei LGBT, pe care PAS pare să o ridice la rang de politică de stat. Și asta în pofida faptului că societatea moldovenească detestă cu vehemență aceste așa-zise „valori” occidentale. Noi însă, cei din blocul „Victorie”, vom lupta în continuare pentru o societate sănătoasă, educată în baza principiilor ortodoxe și în spiritul de familie”, a spus Marina Tauber pe rețelele sale de socializare.

Precizăm că proiectul deputaților din grupul „Victorie” a fost înregistrat încă acum un an în parlament, dar până acum s-a refuzat examinarea lui.
Inițiativa prevede pedepse cu amenzi care variază între 100 și 300 de unități convenționale pentru propaganda LGBT în rândul minorilor.

De asemenea, s-a propus ca promovarea informațiilor care ar putea stârni dorința minorului de a-și schimba sexul să fie pedepsită cu amendă care variază între 100 și 400 de unități convenționale, cu interzicerea de a ocupa funcții publice pe un termen care variază între 2 și 5 ani.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.