Acasă Politic Deputat PPDA către Jizdan: Cu plăcere voi vota ridicarea imunității Dvs. pentru...

Deputat PPDA către Jizdan: Cu plăcere voi vota ridicarea imunității Dvs. pentru faptele „eroice” din 7 aprilie 2009

0

În urma insinuărilor lansate de deputați socialiști precum că opoziția a boicotat ședința Parlamentului pentru că „s-a speriat” de prezența în plen a Procurorului General, care ar fi avut ca scop solicitarea de a ridica imunitatea unor parlamentari, deputata Platformei DA, Maria Ciobanu a venit cu o reacție în acest sens menționând faptul că, va vota pentru ridicarea imunității oricărui deputat, inclusiv și pentru cea a lui Alexandru Jizdan pentru faptele „eroice” din 7 aprilie 2009.

„Am fost luată azi în seamă de deputatul Alexandru Jizdan. Cică, eu nu m-am prezentat azi în ședință de plen, pentru a nu vota solicitarea procurorului general de a-i ridica imunitatea parlamentară lui Andrian Candu. Am să vă dezamăgesc, Jizdan. Eu am să votez pentru ridicarea imunității oricărui deputat, dar, mai ales, cu plăcere voi vota ridicarea imunității Dvs. pentru faptele „eroice” din 7 aprilie 2009. Din păcate, generalule de mucava, a fost doar un zvon tirajat, zvon, căruia nu i-a acordat nicio atenție chiar și consilierul „vojdiului” vostru Dodon!” a scris Maria Ciobanu pe pagina sa de Facebook. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.