Acasă Politic Deputat PDM propune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu: ”Haideți să declanșăm...

Deputat PDM propune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu: ”Haideți să declanșăm acest proces”

0

Deputatul PDM, Nicolae Ciubuc, propune ca deputații din opoziție să înainteze o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu pentru a provoca dizolvarea Parlamentului și alegeri parlamentare anticipate. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook, și vine ca urmare a „sfidării bunului simț” de către majoritatea neoficialiazată dintre PSRM și Pentru Moldova, declară acesta.

„În condițiile în care toți își doresc alegeri anticipate, Stimați, încă, colegi din actualul parlament, din toate fracțiunile, haideți să declanșăm acest proces. În situația în care guvernul nu pleacă în demisie, totul este în mâinile noastre. Declarăm și semnăm cu toții, o moțiune, prin care retragem încrederea actualului Guvern. Pentru o moțiune, Legea indică minim 1/4 din deputați. Ce ne încurcă să semnăm toți această moțiune. O scriem împreună… La sigur, până la înregistrarea ei oficială guvernul își va da demisia. În caz contrar, dorința de alegeri anticipate este una mimată”, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicolae Ciubuc.

 Amintim că în urma partajării comisiilor parlamentare între Partidul socialiștilor și Platforma „Pentru Moldova”, Nicolae Ciubuc a fost scos din funcția de președinte al Comisiei Media și dezvoltare regională, în locul său fiind numită deputata Partidului Șor, Marina Tauber. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.