Acasă Politic DECLARAȚII ALARMANTE! Vasile Nastase: ”Justiția intră adânc în kuliocul lui Dodon.„ Cine...

DECLARAȚII ALARMANTE! Vasile Nastase: ”Justiția intră adânc în kuliocul lui Dodon.„ Cine vor fi promovați la CSM și CSJ

1

Dacă călăul Clima devine președinte la Curtea de Apel, iar Doneva, Bostan, Furdui la CSJ, atunci cercul s-a inchis și putem spune cu certitudine că justiția a intrat adânc în kuliocul lui Dodon! De această părere este deputatul Vasile Năstase care a bătut alarma printr-un mesaj pe facebook, menționând că CSM și Curtea de Apel va ajunge pe mâna socialiștilor.

Pe pagina sa de facebook, Vasile Năstase a scris că deține informația precum că la ședința de marți a CSM vor fi promovați oameni din ”clanul” Clima.

Așadar, la sedinta de marti a CSM va fi promovat masiv clanul Clima. Vlad Clima, cumătrul lui Maxim Lebedinski, reprezentantul PSRM la CEC va fi propus la functia de presedinte al Curții de Apel Chisinău. Să vă mai amintesc că individul a invalidat alegerile primarului Capitalei în 2018? Ba da, are rost!

Nașul lui Clima va fi avansat și el la CSM.

Totodată, va fi avansat Serghei Furdui, nașul lui Clima si cumătrul Ninei Cernat la Curtea Supremă de Justiție. Și nu e totul! Consiliera lui Nicolae Clima, ăla care a îmbătrânit urât la CSJ, o oarecare Cucerescu (se zice că l-a cucerit și pe Clima seniorul) va fi promovată împreună cu Gheorghe Stratan si Denis Bădălău, oamenii lui Vlad Clima, la această instituție judecătorească extrem de importantă tocmai pentru consolidarea pozițiilor viitorului presedinte socialist Vlad Clima!

Năstase susține că socialiștii își vor promova oamenii și la Curtea Supremă de Justiție.

Lilia Catan, despre care am scris anterior, promovată la CSJ de către socialiști, pentru a ajunge președintă, acum este membră a Consiliului consultativ al lui Dodon. Printre altele, cum ar veni! Angela Bostan de la Curtea de Apel Chisinau, care se vrea judecător la CSJ a examinat acțiunea lui Băsescu si a respins-o, mentinând decretul lui Dodon de retragere a cetățeniei. Nu încape nici un dram de îndoială că este afiliată socialiștilor, e bine însă de știut că este verișoară cu Furdui, cumătră cu Vlad Clima si Tamara Doneva. O încrengătură mafiotă perfectă.

În context, Vaile Năstase bate alarma și declară că: ”Dacă călăul Clima devine președinte la Curtea de Apel, iar Doneva, Bostan, Furdui la CSJ, atunci cercul s-a inchis și putem spune cu certitudine că justiția a intrat adânc în kuliocul lui Dodon!”

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.