Acasă Social Decis! De când se redeschid centrele comerciale

Decis! De când se redeschid centrele comerciale

0

Începând cu 8 iunie, centrele comerciale din țară își vor redeschide ușile. Despre aceasta a anunțat premierul Ion Chicu, după ședința Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică., transmite deschide.md.

S-a decis că, începând cu 8 iunie, se va relua activitatea centrelor comerciale pe întreg teritoriul R.Moldova, cu excepție pentru unitățile comerciale amplasate în aceste centre comerciale cu profil de alimentație publică, divertisment. Aceste activități nu vor fi permise”, a precizat prim-ministrul.

Totodată, începând cu 1 iunie, se reiau antrenamentele desfășurate în aer liber pentru sportivii legitimați de Federația de Fotbal, Federația de Badminton, Federația de Caiac-Canoe, Federația de Haltere, Federația Sporturilor Nautice, Federația de Tenis.

Procesul de instruire și antrenament se va desfășura exclusiv la centrele sportive, terenurile de sport, bazinele sportive, acreditate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, cu respectarea prevederilor din Instrucțiunea cu privire la măsurile de prevenire a infecției COVID-19”, a adăugat Chicu.

În prima zi a verii își va relua integral activitatea și Agenția Servicii Publice.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.