Acasă Social De luni, bugetarii ar putea activa în baza unui regim special

De luni, bugetarii ar putea activa în baza unui regim special

0

Comisia naţională extraordinară de sănătate publică a emis un ordin prin care a recomandat autorităţilor administraţiei publice locale din municipiile Chişinău şi Bălţi să introducă din data de 15 iunie 2020 un program special de activitate a transportul public, comunică MOLDPRES.

Potrivit deciziei Comisiei, până la data de 30 iunie 2020 se interzice aflarea persoanelor în locurile publice în grupuri mai mari de trei persoane. De asemenea, respectarea distanţei sociale de 1 (unu) metru rămâne a fi obligatorie, indiferent de numărul de persoane prezente în locurile publice.

Rămâne interzisă și aflarea persoanelor de peste 63 ani în afara domiciliului şi în spaţiile publice fără necesitate stringentă. Va fi interzisă și aflarea cetățenilor și a copiilor pe terenuri de joacă, terenuri sportive, zone de agrement.

Tot în decizia comisiei se mai spune că, de luni, bugetarii vor activa în baza unui regim special.

Autor: moldpres.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.