Acasă Politic De ce Filip nu a candidat la prezidențiale? „Marea majoritate au intrat...

De ce Filip nu a candidat la prezidențiale? „Marea majoritate au intrat în luptă pentru a încurca unuia dintre candidați, iar cineva – din orgolii și ambiții”

0

Este clar că se configurează doi pretendenți la fotoliul de președinte, iar ceilalți nu o recunosc, lansându-se în cursă. Este părerea președintelui PDM, Pavel Filip, care a spus că formațiunea pe care o conduce și care nu a înaintat vre-un candidat pentru funcția de șef al statului, nu a decis, deocamdată, pe cine va susține.

„Este clar, ne arată măsurările, sondajele. Se configurează doi pretendenți la fotoliul de președinte, în rest, ceilalți nu recunosc. Marea majoritate au intrat în luptă pentru a încurca unuia dintre candidați, iar cineva – din orgolii și ambiții, de a-și fixa un rating în această luptă politică, ca mai apoi să poată negocia”, a declarat Filip în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

Acesta a menționat însă că a avut discuții cu liderii de dreapta, atât cu lidera PAS, Maia Sandu, cât și cu președintele Partidului Platforma DA, Andrei Năstase.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.