Acasă Articol comercial Noul bilet „Șeptarul de Aur”, în tiraj special și joc bonus, este...

Noul bilet „Șeptarul de Aur”, în tiraj special și joc bonus, este gata să ofere câștiguri de peste 30 de milioane de lei Ⓟ

0

Best-seller-ul Loteriei Naționale – biletul ”Șeptarul de Aur” – revine într-un tiraj special! Noul bilet și-a completat rezervele de aur și este gata să ofere pentru trei norocoși câte un lingou de aur pur sau 777 777 de lei. Alți 15 favoriți ai destinului pot câștiga câte 77 777 de lei.

Căutați cifra norocoasă 7 sub stratul de protecție al biletului și câștigați premiul indicat alături. Șansele dvs. de câștig cresc în Jocul Bonus. Căutați simbolul ”diamant” și câștigați premiul indicat sub acesta.

Biletul costă 20 de lei, iar fondul de câștiguri este de peste 30 de milioane de lei.

De asemenea, sub stratul protector al biletului puteți găsi simbolul „Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”. Înregistrați aceste bilete pe site-ul www.7777.md sau apelând 022 333 777 și așteptați extragerea. Poate chiar dvs. veți ajunge la show-ul care vă va transforma un multimilionar.

Dacă biletul dvs. este necâștigător, înregistrați-i codul în Clubul VIP de pe site-ul www.7777.md sau la numărul de telefon 022-333-777 și participați la extragerile premiilor valoroase!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.