Acasă Extern Cutremur în apropiere de R. Moldova: Ce magnitudine a avut

Cutremur în apropiere de R. Moldova: Ce magnitudine a avut

0

Un cutremur cu magnitudinea 3,5 s-a produs vineri seara, 24 septembrie, în zona seismică Vrancea, România. Datele au fost publicate de către Institutul Național de Cercetare, Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 87 km E de Brașov, 93 km S de Bacău, 103 km NE de Ploiești, 108 km V de Galați, 111 km NV de Brăila, 152 km N de București, 173 km SV de Iași, 175 km NE de Pitești, 200 km E de Sibiu, 216 km SV de Chișinău.

Presa română scrie că în luna septembrie în România s-au produs 21 de cutremure cu magnitudini cuprinse între 2 și 4,5 pe scara Richter.

Cel mai important seism din acest an a avut loc pe data de data de 26 mai, cu o magnitudine de 4,7 grade.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.