Acasă Politic Cristina Gherasimov: Avem prieteni de încredere în UE, cu care putem merge...

Cristina Gherasimov: Avem prieteni de încredere în UE, cu care putem merge înainte cu speranță

0

Republica Moldova are prieteni de încredere, alături de care putem merge înainte cu multă speranță. Declarația a fost făcută de vicepremierul pentru integrarea europeană, Cristina Gherasimov, după discuția pe care a avut-o astăzi cu ambasadorii statelor membre ale UE acreditați la Chișinău.

A fost o bună ocazie de a trece în revistă ultimele progrese de pe agenda noastră europeană și de a vorbi despre prioritățile pe termen mediu și lung ale Republicii Moldova. Am mulțumit partenerilor noștri pentru sprijinul oferit în calea spre UE” a declarat Gherasimov.

De asemenea, vicepremierul pentru integrarea europeană a apreciat implicarea activă a ambasadorilor în campania de promovare a beneficiilor integrării prin prisma statelor membre ale UE, lansată recent.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.