Acasă Sport Cristiano Ronaldo, în lacrimi pe teren după golul 900 al carierei sale

Cristiano Ronaldo, în lacrimi pe teren după golul 900 al carierei sale

0

Naţionala de fotbal a Portugaliei a debutat cu o victorie importantă în UEFA Nations League, portughezii impunându-se, cu 2-1, împotriva Croaţiei, într-un meci jucat joi seara, la Lisabona, în faţa a aproape 58.000 de spectatori.

Practic, Portugalia şi-a asigurat victoria încă din prima parte a jocului, Diogo Dalot şi Cristiano Ronaldo făcând 2-0 pentru portughezi încă din minutul 34. Croaţia a redus din diferenţă înainte de pauză, prin autogolul aceluiaşi Diogo Dalot, dar nu a avut puterea necesară de a mai întoarce rezultatul, scrie observatornews.ro.

Un moment cu adevărat spectaculos s-a petrecut în minutul 34 al partidei de la Lisabona, când Cristiano Ronaldo a marcat golul de 2-0. A fost golul cu numărul 900 înscris de atacantul portughez în întreaga sa carieră, iar momentul l-a făcut pe atacant să izbucnească în lacrimi.

Interesant este că liderul grupei din care fac parte Portugalia şi Croaţia este Polonia, formaţie care s-a impus, joi seara, cu 3-2, pe terenul Scoţiei. Polonezii au avut 2-0 la pauză şi părea că jocul este la discreţia lor, dar Scoţia a întors rezultatul în partea a doua a jocului, reuşind să egaleze la 2.

A fost nevoie ca Zalewski să transforme un penalty acordat în minutul 97 pentru ca Polonia să-şi adjudece toate cele trei puncte şi să se instaleze în fruntea clasamentului, graţie numărului mai mare de goluri marcate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.