Acasă Social Crimă ȘOCANTĂ la Căușeni: O femeie a fost ucisă cu un topor

Crimă ȘOCANTĂ la Căușeni: O femeie a fost ucisă cu un topor

0

Trupul neînsuflețit al unei femeie a fost găsit în curtea casei sale. Descoperirea macabră a avut loc în această dimineață, în jurul orei 08:00, în localitatea Zaim, din raionul Căușeni.

Contactată telefonic, Corina Repeșciuc, ofițerul de presă al IP Căușeni, a confirmat existența unui asemenea caz, însă nu ne-a putut oferi mai multe detalii, menționând că la fața locului s-a deplasat grupul operativ pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima.

De altă parte, oamenii din localitate, ne-au comunicat că victima, o femeie în vârstă de 76 de ani, a fost găsită fără suflare în curtea casei de către un vecin care a și alertat poliția. Femeia avea o plagă provocată cu un topor în regiunea capului.

La moment nu se cunoaște dacă oamenii legii au stabilit un suspect în acest caz, sau care a fost mobilul crimei.

sursa: deschide.md 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.