Acasă Justiţie Crima odioasă de la Comrat: Expertiza psihiatrică, așteptată de 5 luni

Crima odioasă de la Comrat: Expertiza psihiatrică, așteptată de 5 luni

0

Procurorii nu pot trimite în instanță dosarul tinerei din Găgăuzia care și-ar fi ucis mama. Motivul ar fi expertiza medico-legală, care este așteptată de acuzatori de cinci luni, a spus procurorul Victor Cîlcic pentru presa locală, transmite SafeNew.md cu referire la Zugo.md.

„O decizie finală nu a fost încă luată. Motivul este în necesitatea obținerii rezultatelor expertizei medico-legale. Rezultatele finale ale expertizei sunt obligatorii”, a declarat Cîlcic.

Amintim că, în seara de 11 decembrie, trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge în propria locuință. Potrivit informațiilor preliminare, aceasta ar fi fost înjughiată de către fiica sa, în vârstă de 21 de ani.

La scurt timp, poliția a reținut tânăra, care se afla în stare de ebrietate narcotică.

La 14 decembrie 2020, magistrații Judecătoriei Comrat au admis demersul procurorilor și au emis un mandat de arest pentru 30 de zile pe numele tinerei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.