Acasă Social Crimă la Călărași. Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția și a încercat...

Crimă la Călărași. Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția și a încercat să se sinucidă

0

 O femeie a murit, după ce a fost înjunghiată de soțul său. Crima a avut loc în această dimineață, în jurul oreiu 07:50, în localitatea Păulești, din raionul Călărași.

Potrivit datelor preliminare, victima este o femeie în vârstă de 42 de ani, iar pe suprafața cadavrului medicii-legiști, ajunși la fața locului, au depistat mai multe urme de moarte violentă, inclusiv plăgi provocate cu un cuțit.

Femeia a fost înjunghiată de către soțul său, iar după comiterea crimei bărbatul a încercat să se sinucidă. Acesta a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spital.

Oamenii legii au pornit în acest caz o cauză penală și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a comis crima.

sursa: deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.