Acasă Social Crimă la Bălți. Doi indivizi i-au tăiat gâtul unui bărbat de 58...

Crimă la Bălți. Doi indivizi i-au tăiat gâtul unui bărbat de 58 de ani

0

Totul s-a întâmplat în dimineața de șase aprilie. Ofițerul de presă de la IP Bălți, Jana Molceanov a declarat pentru echipa 902 că un bărbat ar fi sunat la 112 și a declarat că a depistat un cadavru într-un apartament.

Ajungând la fața locului, polițiștii au stabilit că victima este un bărbat de 58 de ani. Medicul legist a depistat semne de moarte violentă pe corpul acestuia, și anume, o plagă de cuțit în regiunea gâtului.

La scurt timp au fost reținuți și doi suspecți. Este vorba despre doi bărbați de 36 și respectiv 51 de ani. Aceștia aveau hainele pline de sânge, iar la ei acasă, a fost găsit și cuțitul cu care ar fi fost comisă crima.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.