Acasă Extern Crima de la Brăila: Dentista moldoveancă ar fi fost ucisă la comandă

Crima de la Brăila: Dentista moldoveancă ar fi fost ucisă la comandă

0

Asasinat la comandă sau o tâlhărie eşuată. Sunt cele două ipoteze luate în calcul de anchetatori români în cazul uciderii medicului stomatolog din Brăila, originar din R. Moldova.

Principalul suspect a fost prins, dar misterele rămân. Motivul crimei e o necunoscută, iar arma crimei şi telefonul femeii sunt de negăsit, iar pe 22 iulie, la Chişinău, medicul a fost condus pe ultimul drum, scrie Observatornews.ro.

Au trecut cinci zile de când doctoriţa Marina Gavril, originară din R. Moldova, a fost ucisă în cabinetul său din Brăila şi anchetatorii români au mai multe întrebări fără răspuns. 

În momentul de faţă, procurorii iau în calcul toate ipotezele. Ar putea fi vorba despre o tâlhărie esuată. Individul să se fi speriat în momentul în care și-a dat seama că a ucis-o pe doctoriţă și să fi fugit cu ce a prins la mână. Nu este exclus nici să fie vorba despre un asasinat la comandă. Obiectele lipsă, telefonul, cuțitul și caietul cu programări ar putea face, însă, lumină.

Sursa citată scrie că până acum au fost audiate toate persoanele apropiate victimei – rudele, soţul, pacienţii și asistenta, pe care medicul a lasat-o să plece acasă mai devreme în ziua tragediei. Toate dovezile au dus la un singur suspect –  un individ periculos, recidivist, cu ani grei de închisoare.

Crima de la Brăila. Ucigașul a premeditat totul, spun anchetatorii

A plecat de la Galaţi cu un taxi, a mers în Brăila si şi-a schimbat hainele în drum spre cabinetul stomatologic. A avut nevoie de doar 33 de secunde pentru a comite crima. Chiar dacă probele ADN găsite în cabinet indică faptul că ar fi făptaşul, bărbatul nu şi-a recunoscut vina.

„Recunoaște doar că a fost în cabinetul stomatologic, undeva în jurul orei 12:00. Din probele administrate, rezultă clar că el a fost acolo la 16:12 și nu la ora 12:00. ADN-ul prelevat de la victimă, care a fost identificat ca fiind al lui”, a declarat Ionel Gâlcă, prim-procuror.

Familia suspectului are însă altă varintă şi spun că bărbatul ar avea alibi.

„Socrul lui este bolnav. Îi era rău și s-a dus cu el la spital. A stat de la ora 4-5 până la ora 11 noaptea. Copilul meu e nevinovat”, a declarat mama suspectului.

Marina Gavril a fost condusă pe ultimul drum duminică în oraşul natal, la Chişinău. 

Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.