Acasă Social Crimă cu sânge rece, la Nisporeni. Un tânăr și-a înjunghiat oaspetele în...

Crimă cu sânge rece, la Nisporeni. Un tânăr și-a înjunghiat oaspetele în inimă

0

Un bărbat a murit, după ce a mers în ospeție la un consătean, iar după ce s-a luat la ceartă, gazda l-a ucis cu un cuțit în inimă. Crima a avut loc în această seară, în jurul orei 21:45, în localitatea Milești, din raionul Nisporeni.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 42 de ani, care în această seară a mers în ospeție la un consătean în vârstă de 33 de ani.

Din motive încă necunoscute de anchetă, între cei doi s-a iscat un conflict, iar tânărul de 33 de ani a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat oaspetelui o lovitură cu un cuțit de bucătărie în regiunea inimii. În urma loviturii, victima a decedat pe loc până la venirea ambulanței.

Potrivit reprezentanților poliției locale, la fața locului s-a deplasat grupul opreativ din cadrul IP Nisporeni a pentru a stabili toate circumstanțele, iar tânărul a fost reținut pentru 72 de ore.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.