Acasă Social Cozi la service-urile auto din Capitală în urma inundațiilor

Cozi la service-urile auto din Capitală în urma inundațiilor

0

După aproape o săptămână de la inundațiile care au cuprins centrul și sudul țării, service-urile auto încă sunt ocupate cu reparația mașinilor înecate.

Cele mai expuse la risc în astfel de situații sunt autoturismele mai vechi de 10 ani, scrie tv8.md.

Dacă mașina este nouă, aceasta poate rezista, iar dacă are deja 10 ani și mai mult, e clar că există un grad de uzură.

Cea mai frecventă defecțiune cauzată de inundații este atunci când apa pătrunde în caseta de direcție a mașinii. În ultimul timp, autoturismele sunt dotate cu tot mai multe componente electrice, aceasta fiind una dintre ele.

Problema este că ea nu poate fi reparată, doar înlocuită cu una nouă, care poate ajunge la 3.000 de euro sau cu una la mâna a doua, la jumătate de preț. Sunt, însă, și cazuri când singura soluție rămasă șoferilor care au avut ghinionul să fie prinși de puhoaie este să-și vândă mașina la piese.

Alții, care scapă mai ușor după inundarea mașinilor, încearcă să le scoată cât mai repede în vânzare, pentru a nu suporta și alte pierderi. De asta trebuie să fiți foarte vigilenți dacă planificați să vă cumpărați un autoturism.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.