Acasă Social COVID-19 // Situație gravă în Chișinău. Infectații nu au locuri în spitale

COVID-19 // Situație gravă în Chișinău. Infectații nu au locuri în spitale

0

În luna noiembrie, rata incidenței cu coronavirus a ajuns la 1866 de îmbolnăviri la o sută de mii de locuitori ai municipiului Chișinău, în creștere față de luna octombrie. Șeful Direcției generale asistență socială și sănătate a Primăriei municipiului Chișinău, Tatiana Bucearschi, a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipalității, că în Capitală situația pandemică este foarte gravă și există o creștere continuă a cazurilor grave și foarte grave, transmite SafeNews.md cu referire la Moldpres.

”În instituțiile municipale spitalicești nu mai există locuri pentru tratamentul COVID-19. Toate cele 1.042 de locuri sunt ocupate, vom activa 65 de locuri la spitalul COVID de la Moldexpo”, a declarat Bucearschi.

În același timp, oficialul a menționat că „rata incidenței cu coronavirus a ajuns la 1866 de îmbolnăviri la o 100.000 de locuitori”, în creștere față de luna octombrie.

În municipiul Chișinău, pe parcursul anului 2020 s-au înregistrat 44.952 de îmbolnăviri cu COVID-19, dintre care 35.597 de bolnavi s-au vindecat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.