Acasă Social Covid-19 mai face o victimă! Un bărbat din Tiraspol – răpus de...

Covid-19 mai face o victimă! Un bărbat din Tiraspol – răpus de temutul virus. Ce spun autoritățile

0

Un bărbat de 87 de ani din Tiraspol a murit din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Un anunț în acest a fost publicat de reprezentanții autorităților separatiste. Ministerul Sănătății de la Chișinău nu a confirmat, deocamdată, cazul.

Potrivit presei din stânga Nistului, bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Republican pe 25 aprilie, fiind deja în stare gravă.

În urma prelevării probelor de laborator, specialiștii au depistat că acesta este infectat, iar drept consecință i s-a dezvoltat o pneumonie bilaterală. 

Totodată, victima mai suferea de boli cronice ale sistemului cardio-vascular și nervos.

Pe 30 aprilie, acesta a fost transferat la terapie intensivă.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale de la Chișinău nu a confirmat, deocamdată, decesul, așa că bilanțul oficial al celor răpuși de COVID-19 este de 133.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.