Acasă Social COVID-19 mai face o victimă în R.Moldova? SURSE: Un pacient a murit...

COVID-19 mai face o victimă în R.Moldova? SURSE: Un pacient a murit astăzi la spitalul Ministerului Sănătății

0

Un bărbat a murit în această seară la Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (fostul spital feroviar), după ce a fost adus cu o ambulanță cu suspiciuni de infectare cu COVID-19.

Sursele Deschide.MD din cadrul instituției, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, ne-au comunicat că este vorba despre un tânăr de aproximativ 38 de ani, din localitatea Holercani, raionul Dubăsari.

Acesta ar fi fost adus la spital astăzi, în jurul orei 16:00, de către o ambulanță, fiind suspectat că s-ar fi infectat cu COVID-19. Din nefericire, peste aproximativ două ore, acesta a decedat pe patul de spital.

Nu se cunoaște cu exactitate dacă tânărul a fost testat pozitiv pentru noul tip de coronavirus și nici dacă cauza exactă a decesului este anume COVID-19. Cert este faptul că la spitalul Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în ultimele zile au fost internate mai multe persoane infectate.

Este de menționat faptul că trupul neînsuflețit al bărbatului urmează să fie expus unor expertize medico-legale pentru a fi stabilite cauzele exacte al decesului.

Reprezentanții Ministerului Sănătății nu au fost de găsit pentru a confirma sau infirma acest caz.

Totodată, vom aminti că, în această seară, după ședința Centrului Unic de Comandă, ministrul Sănătății, Viorica Dumbărveanu a anunțat că alte 13 cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate în R. Moldova.

Numărul total al celor diagosticați cu COVID-19 a ajuns la 49, iar o femeie de 61 de ani a murit.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.