Acasă Uncategorized COVID-19 în Republica Moldova: 215 dintre bolnavii cu coronavirus sunt lucrători medicali

COVID-19 în Republica Moldova: 215 dintre bolnavii cu coronavirus sunt lucrători medicali

0

În țara noastră, numărul angajaților medicali infectați cu noul coronavirus se ridică la 215. Datele au fost prezentate de premierul Ion Chicu, după ședința Centrului Unic de Comandă a stării de urgență. 

Potrivit șefului Cabinetului de miniștri cele mai multe cadre medicale infectate cu virusul periculos sunt din Soroca și Ștefan Vodă. Doar, astăzi, la Ștefan Vodă au fost confirmate 21 de cazuri de îmbolnăvire, iar la Soroca, încă 25 de cazuri.

Amintim că bilanţul coronavirusului devine tot mai sumbru în ţară. Numărul total al celor infectaţi a ajuns la 752. Totodată, virusul periculos a luat viaţa a încă patru oameni într-o singură zi. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 12.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.