Acasă Social COVID-19 în R. Moldova // Primul lucrător medical răpus de coronavirus

COVID-19 în R. Moldova // Primul lucrător medical răpus de coronavirus

0

O asistentă medicală a decedat din cauza coronavirusului. Anunțul a fost făcut de către ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Femeia de 79 de ani este a doua victimă a Covid-19 în Moldova. Aceasta era din sistemul medical și a activat până în ultima clipă în prima linie. Femeia mai avea diabet și insuficiență cardiacă. Despre aceasta a comunicat ministra sănătății, Viorica Dumbrăveanu, la briefingul de presă tradițional în fiecare dimineață.

Ministra a subliniat că de fiecare dintre noi depinde sănătatea noastră și a celor dragi. În context, Comisia de Situații Excepționale a declarat următoarea săptămână liberă și speră că toate măsurile luate vor duce treptat la scăderea numărului de cazuri înregistrate.

Acesta este al doilea deces în R. Moldova provocat de COVID-19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.