Acasă Social Covid-19 în R. Moldova// Noi vieți curmate de temutul virus. Vezi cine...

Covid-19 în R. Moldova// Noi vieți curmate de temutul virus. Vezi cine sunt victimile

0

Ministerul Sănătății informează despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 573: Femeie de 81 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 19 iunie, la Spitalul Clinic Municipal „Sf. Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială tahisistolitică.

Deces 574: Bărbat de 88 ani, din r-nul Călărași, confirmat pozitiv cu COVID-19 pe 25 iunie. Urma tratament la domiciliu sub supravegherea medicului de familie. Familia a refuzat spitalizarea, pacientul fiind imobilizat la pat de 5 ani de zile. Comorbidități: boală cerebrovasculară, hipertensiune arterială gr. III, AVC cu paraplegie.

Deces 575: Bărbat de 6 ani, din raionul Nisporeni. Internat la Spitalul Clinic Repulican, la data de 22 iunie. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie mixtă, insuficiență cardiacă cronică.

În cazul decesului nr. 576 este vorba despre medicul Ion Hanganu, în vârstă de 72 ani, din raionul Fălești. Acesta a fost internat la data de 14 iunie, la Spitalul Clinic Repulican. Ion Hanganu a activat în calitate de medic de familie în cadrul Centrului de Sănătate Pîrlița, r-nul Ungheni. Ministerul Sănătății exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au cunoscut.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.