Acasă Social COVID-19 // 19 de persoane au decedat în R. Moldova

COVID-19 // 19 de persoane au decedat în R. Moldova

0

Încă 19 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Astfel, numărul total al deceselor în R. Moldova a ajuns la.

Din numărul total de persoane decedate, sunt 14 bărbați, iar 5 sunt femei.

Deces 2.385: Femeie de 73 ani, din mun. Bălți, internată la SC Bălți. Comorbidități: boală cerebrovasculară, hipertensiune arterială.

Deces 2.386: Bărbat de 72 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM ”Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: angină pectorală de efort, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat.

Deces 2.387: Femeie de 63 ani, din r-nul Drochia, transferată de la SR Drochia, la SCM ”Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: bronșită cronică, pancreatită cronică.

Deces 2.388: Bărbat de 79 ani, din r-nul Taraclia, internat la SR Taraclia. Comorbidități: boală ischemică a inimii.

Deces 2.389: Femeie de 45 ani, din r-nul Sângerei, internată la SC Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 2.390: Bărbat de 72 ani, din mun. Chișinău, transferat de la SCM ”Sf. Treime”, la SC Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, boală renală cronică.

Deces 2.391: Bărbat de 69 ani, din r-nul Râșcani, internat la SC Bălți. Comorbidități: cardiopatie ischemică, angină pectorală de efort.

Deces 2.392: Bărbat de 70 ani, din mun. Chișinău, internat la SC Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, nefropatie diabetică.

Deces 2.393: Bărbat de 68 ani, din mun. Bălți, internat la SC Bălți. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, ciroză hepatică.

Deces 2.394: Bărbat de 71 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM ”Sf. Treime”. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială.

Deces 2.395: Bărbat de 80 ani, din r-nul Telenești, internat la SR Telenești. Comorbidități: boală ischemică a cordului cu fibrilație atrială.

Deces 2.396: Femeie de 69 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: angină pectorală de efort, cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 2.397: Femeie de 64 ani, din mun. Chișinău, internată la SCM ”Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: angină pectorală de efort, cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială.

Deces 2.398: Bărbat de 72 ani, din mun. Chișinău, internat la SCM ”Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 2.399: Bărbat de 46 ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: ciroză hepatica, pancreatită cronică.

Deces 2.400: Bărbat de 49 ani, din mun. Chișinău Internat la IMU. Comorbidități: insuficiență cardio-respiratorie.

Deces 2.401: Bărbat de 75 ani, din mun. Chișinău. Internat la IMU. Comorbidități: cancer.

Deces 2.402: Bărbat de 66 ani, din r-nul Drochia. Internat la SR Dorchia. Comorbidități: cardiomiopatie mixtă.

Deces 2.403: Cu regret anunțăm trecerea la cele veșnice a dlui Valerian Colesnic, în vârstă de 71 ani, care a activat în calitate de medic ortoped-traumatolog la Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie. În prezent, dl Colesnic nu activa, fiind la pensie. Acesta a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă, la data de 27 noiembrie. Exprimăm sincere condoleanțe rudelor și familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.