Acasă Social Corpul neînsuflețit al primului medic decedat din cauza COVID-19 va fi reînhumat....

Corpul neînsuflețit al primului medic decedat din cauza COVID-19 va fi reînhumat. Rudele au obținut permisiunea autorităților

0

Corpul neînsuflețit al primului medic decedat din cauza virusului COVID-19, Ecaterina Litvinschi, va fi reînhumat. Aceasta a fost înmormântată într-un sector aparte, la marginea cimitirului, lucru care a nemulțumit rudele și familia răposatei.

Ion Botnari, nepotul femeii, susține că a obținut permisiunea de la Nicolae Furtună, șeful ANSP, de a deshuma și transfera sicriul cu corpul neînsuflețit într-un alt loc.

Î.M. ,,Combinatul servicii funerare” urmează să decidă în scurt timp cum și când vor fi executate măsurile de deshumare și înmormântare a corpului neînsuflețit al doctorei Ecaterina Litvinschi.

Foto: Ion Botnari via Facebook

Ecaterina Litvinschi s-a stins din viață la 27 martie, la vârsta de 79 de ani, decesul fiind cauzat de COVID-19. Femeia a activat aproape 60 de ani în sistemul public de sănătate, fiind cea mai longevivă angajată de la Centrul de Asistență Medicală Prespitalicească.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.