Acasă Politic Cooperare Transfrontieră: Cristian-Leon Țurcanu și sportul ca punte între R. Moldova și...

Cooperare Transfrontieră: Cristian-Leon Țurcanu și sportul ca punte între R. Moldova și România

0

Republica Moldova și România au semnat Protocolul de cooperare în domeniul sportului. Potrivit șefului misiunii diplomatice române la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu, acest document reprezintă o premieră în cooperarea dintre cele douǎ maluri ale Prutului pentru dezvoltarea europeană a R. Moldova

Astăzi a fost semnat Protocolul de cooperare în domeniul sportului între Agenția Națională pentru Sport din România, reprezentată președintele Elisabeta Lipă și Ministerul Educației și Cercetării din Republica Moldova, reprezentat de ministrul Dan Perciun. Am fost onorat să particip la ceremonia oficială, alături de vice-președintele ANS, Thomas Răzvan Moldovan și de președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu.

Protocolul de cooperare va facilita realizarea de proiecte comune, menite să susțină sportul și să stimuleze activitatea sportivă dar şi la atragerea de fonduri europene în acest domeniu”, se arată în mesajul publicat de ambasadorul României.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.