Acasă Social Consiliul Congresului Azerilor din Moldova, prin decizia adunării sale extraordinare, a fost...

Consiliul Congresului Azerilor din Moldova, prin decizia adunării sale extraordinare, a fost „reînnoit şi întinerit”

0

Consiliul Congresului Azerilor din Moldova, prin decizia adunării sale extraordinare, a fost „reînnoit şi întinerit”.

Potrivit agenţiei Infotag, cu referire la surse din conducerea acestui for, cei 50 de delegaţi care au luat parte la şedinţă au reprezentat, prin procură, interesele altor 350 de membri ai organizaţiei

Ei au audiat raportul preşedintelui Geibat Medjidov cu privire la lucrările efectuate, au ales o nouă componenţă a Consiliului şi au aprobat un nou statut.

Noul preşedinte al Congresului a devenit Elcin Bairamov, unul dintre cei mai respoectaţi reprezentanţi9 ai diasporei azere din Republica Moldova.

Conform diferitelor estimări, există între trei şi cinci mii de azerbaidieni care locuiesc în Moldova. Una dintre sarcinile prioritare ale Congresului Azerilor este participarea activă şi implicarea tinerilor în viaţa socială şi politică a Republicii Moldova. 

În acelaşi timp, CAM intenţionează să dezvolte în continuare legături cu patria istorică, să păstreze şi să onoreze tradiţiile naţionale şi patrimoniul istoric.

infotag.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.