Acasă Social Concurs pentru șefia PCCOCS. Un singur candidat înregistrat

Concurs pentru șefia PCCOCS. Un singur candidat înregistrat

0

Consiliul Superior al Procurorilor a evaluat etapa de recepționare a cererilor depuse în cadrul concursurilor anunțate la sfârșitul lunii mai și a decis să transmită Colegiului pentru selecția și cariera procurorilor, pentru evaluare conform criteriilor stabilite, corespunzător concursurilor în care candidează,transmite SafeNews.md cu referire la Bizlaw.md.

Confirm sursei citate, la concorsul pentru ocuparea funcției de procuror șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității și Cauze Speciale s-a înregistrat un singur candidat. Este vorba despre Ion Caracuian, cel care în prezent deține interimatul funcției de șef al PCCOCS.

Caracuian a fost numit temporar în această funcție ca urmare a sistării executării Ordinului PG din 2 septembrie 2019 cu privire la dispunerea exercitării interimatului de procuror-șef la PCCOCS de către domnul Dorin Compan.

Amintim că procurorului-șef al PCCOCS, Dorin Compan, i-a fost sistată delegarea în funcție, după ce procurorul general Alexandr Stoianoglo a dispus efectuarea unui control special în cadrul Procuraturii Anticorupție (PA) și Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.