Acasă Social Comrat// Bărbat ucis în bătaie și lăsat să zacă pe malul unui...

Comrat// Bărbat ucis în bătaie și lăsat să zacă pe malul unui iaz

0

Un bărbat a fost găsit zăcând fără suflare pe malul unui iaz. Descoperirea macabră a avut loc noaptea trecută în jurul orei 21:40, pe malul unui iaz din localitatea Budjac, din municipiul Comrat, scrie deschide.md.

Potrivit informațiilor preliminare, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 50 de ani. Medicii legiști au examinat cadavrul la fața locului, iar pe suprafața acestuia au depistat mai multe semne de moarte violentă caracteristice maltratării.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima, dar și pentru a identifica făptașii.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.