Acasă Comunicate de presă Comisia Pre-Vetting o va audia repetat pe judecătoarea Marina Rusu

Comisia Pre-Vetting o va audia repetat pe judecătoarea Marina Rusu

0

Comisia Pre-Vetting o va audia repetat pe judecătoarea Marina RUSU, candidată la funcția de membru în Consiliul Superior al Magistraturii. Potrivit unui comunicat al Comisiei Pre-Vetting, audierea se încadrează în procedura de evaluare reluată a candidatei, dispusă de Curtea Supremă de Justiție, care a admis contestația judecătoarei.

Interviul va fi public și se va desfășura online, prin intermediul platformei ZOOM.

„Doritorii de participa sunt rugați să notifice în prealabil Secretariatul Comisiei la adresa de e-mail [email protected] până vineri, 28 iunie 2024, ora 13:00, pentru a primi linkul cu care se vor putea conecta la ședință. În notificare, în mod obligatoriu, se va indica numele și prenumele participantului, precum și organizația pe care o reprezintă (dacă este relevant)”, scrie Comisia Pre-Vetting.

De menționat că, pe parcursul audierii, participanții la interviu din rândul societății civile, mass-media și publicul larg nu vor putea filma, fotografia sau interveni cu întrebări către candidat sau membrii Comisiei. Nerespectarea acestor reguli se va solda cu excluderea din ședința ZOOM.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.