Acasă Politic Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon: Partidul Nostru organizează un flashmob

Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon: Partidul Nostru organizează un flashmob

0

Partidul Nostru condus de Renato Usatîi a anunțat că va organiza astăzi, 7 august, un flashmob „Claxonează, dacă ești împotriva lui Dodon”. Acesta va avea loc în după-amiaza de astăzi, la ora 17:00, în sectorul Ciocana, la intersecția str. Meșterul Manole – str. Vadul lui Vodă.

Potrivit unui comunicat de presă al partidului, flashmobul este de fapt un sondaj popular care are scopul de a-i arăta șefului statului lucrurile reale din țară. 

„Membrii și simpatizanții Partidului Nostru au decis să organizeze un astfel de flashmob pentru a-i arăta șefului statului, Igor Dodon, adevărata atitudine a cetățenilor față de el, dar și pentru a-i dovedi că sondajele pe care le prezintă nu sunt altceva decât un fals. Iar reacțiile oamenilor nu se lasă așteptate. 
Sute de automobiliști dau curs zilnic apelului membrilor și simpatizanților Partidului Nostru și semnalizează”, se spune în comunicat.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.