Acasă Social Circa 200 de moldoveni întorși înapoi din Germania, după ce au apelat...

Circa 200 de moldoveni întorși înapoi din Germania, după ce au apelat la serviciile unei companii de transport ca să revină acasă din Franța

2

Circa 200 de moldoveni întorși înapoi de la vama Germaniei, după ce au apelat la serviciile unei companii de transport ca să revină acasă din Franța. Despre acest lucru a postat unul dintre călători, pe facebook.

Trei autocare cu Moldoveni, pornite din franța, cu peste 200 de persoane, au fost întoarse din drum ajungând în Gernania.

Potrivit unei postări pe o rețea de socializare, compania de transport care ar gestiona autocarele este Trans Eric Tur. Jurnaliștii SafeNews.md au încercat să obțină o reacție, aceștia însă n au răăspuns la telefon.

Anterior 220 de cetățeni moldoveni au rămas blocați pe aeroportul din Charles de Gaulle din Paris după ce au apelat la serviciile Trans Eric Tur. Pentru un bilet au achitat 300 de euro, pe când costul real ar fi de 220 de euro. Între timp, le-ar mai fi fost ceruți câte 30 de euro. În prezent, ar fi trebuit deja să aterizeze în țară.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.