Acasă Politic Cine sunt primii consilieri din echipa Maiei Sandu?

Cine sunt primii consilieri din echipa Maiei Sandu?

0

În premieră, președinta aleasă Maia Sandu a vorbit despre viitorii să-i consilieri la Președinție, în cadrul unei conferințe de presă, pe 30 noiembrie. Astfel, în listă se regăsesc persoane din Guvernul în fruntea căruia se afla acum un an politiciana.

Astfel, Ala Nemerenco îi va fi consilier pe probleme sociale și sănătate. Fostul ministru al Finanțelor, Veaceslav Negruța, o va consilia pe Maia Sandu în problemele de economie. Iar fosta ministră a Justiției, Olestea Stamate, va fi consilier pe justiție.

Anunțul a fost făcut de Maia Sandu în cadrul conferinței de presă în format lărgit pe care o ține acum la Palatul Republicii. 

Menționăm că Olesea Stamate a ocupat funcția de ministră a Justiției în Guvernul Sandu, iar Ala Nemerenco s-a aflat în fruntea Ministerului Sănătății. Cât ține despre Veaceslav Negruță, acesta a ocupat funcția de ministru al Finanților, în perioada 2009 – 2013.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.