Acasă Comunicate de presă Chișinăul și Tiraspolul au discutat despre înregistrarea transporturilor

Chișinăul și Tiraspolul au discutat despre înregistrarea transporturilor

0

Problemele legate de activitatea punctelor de înregistrare a transporturilui din Tiraspol şi Rîbniţa au devenit ieri subiectul discuţiei grupurilor de lucru din Moldova şi Transnistria, care a avut loc în format video.

Eexperţii au menţionat că serviciul de documentare a remorcilor la automobilele cu plăci neutre, lansat pe 1 aprilie, este deplin funcţional şi este asigurat conform mecanismului agreat.

Comentând cererile de obţinere a certificatelor de înmatriculare de model neutru pentru autovehiculele, dreptul de proprietate asupra cărora a trecut către o altă persoană în contextul procedurii succesorale, experţii au remarcat „necesitatea ajustării algoritmului de prestare a serviciilor respective.

În caz de reutilare a autovehiculelor, în special a sistemelor de alimentare cu gaze, în special pentru lucrările pe gaz lichefiat, atunci, potrivit potrivit părţii moldoveneşti, „astfel de operaţiuni trebuie efectuate în conformitate cu cerinţele legislaţiei”.

Experţii moldoveni au reiterat disponibilitatea de a presta în paralel deservirea solicitanţilor, în baza programărilor electronice, pentru a spori capacitatea de prestare a serviciilor în cadrul punctelor de înmatriculare din regiunea transnistrean.

La rândul său, ministerul de externe al regiunii, evaluând şedinţa de ieri a experţilor consideră că partea moldovenească este „inconsistentă”. Acesta consideră că Chişinăul „face dificil lucrul cu aspecte procedurale prelungite şi abordări politizate”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.