Acasă Istorii din spatele culisei Chiril Moțpan: “ Între reprezentanții Platformei DA și cei din PLDM au...

Chiril Moțpan: “ Între reprezentanții Platformei DA și cei din PLDM au existat discuții în contextul electoral”

0

Între reprezentanții Platformei și cei din PLDM au existat discuții în contextul electoral, doar că acestea nu s-au soldat cu decizia privind crearea unui bloc electoral. Sunt declarațiile deputatului Platformei Demnitate și Adevăr, Chiril Moțpan, făcute în cadrul unei emisiuni televizate.

După ce acum câteva zile, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, anunța că PLDM și PPDA vor bate palma și vor forma un bloc comun pentru alegerile din iulie, astăzi, reprezentanții PPDA neagă deocamdată crearea unui bloc comun, dar nu exclude că formațiunea sa ar putea accepta o asemenea formulă.

„Sunt invențiile cuiva, noi suntem în perioadă pre-electorală. Dar noi întotdeauna am fost pentru unitatea forțelor de dreapta. Da, cineva din Platforma DA a purtat niște discuții cu unii reprezentanți din PLDM, dar nu chiar în formula în care spuneți dvs. Am avut o discuție dintre reprezentanții noștri cu cei din PLDM, dar asta nu înseamnă ceva foarte important”, a declarat Chiril Moțpan.

În același timp, analistul politic Viorel Cibotaru susține că este binevenită orice uniune a forțelor pro-europene, mai ales că PLDM, sau cei din PPDA, la fel și PAS – fac parte din aceeași familie a Partidului Popular European.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.