Acasă Politic Chicu: Respect și susțin PSRM. Ce spune despre implicarea în politică

Chicu: Respect și susțin PSRM. Ce spune despre implicarea în politică

0

Prim-ministrul R. Moldova, Ion Chicu, afirmă că nu intenționează să aibă vreo activitate politică în viitor, dar spune că respectă partidele care l-au votat în calitate de șef al Executivului, transmite SafeNews.md cu referire la zdg.md.

„Nu-mi leg viitorul de politică. Am „contract” pentru un an, așa cum am anunțat la 14 noiembrie 2019 (n. r. – când a fost învestit în funcția de prim-ministru). Mai departe nu planific să-mi leg nicidecum activitatea cu politica. Niciodată încă nu am spus. Dar eu respect și susțin Partidul Socialiștilor, ca și pe toate din majoritatea parlamentară (n. r. – formată din PSRM și PDM)”, a declarat el în cadrul emisiunii Пятница с Анатолием Голя de la RTR Moldova.

Totodată, el a mai spus că nu își va da demisia, deoarece oricum va rămâne premier în exercițiu.

Guvernul Chicu a fost învestit la 14 noiembrie 2019 cu voturile deputaților socialiști și democrați, fiind prezentat drept unul „tehnocrat”. Anterior, Ion Chicu a fost secretar de stat și ministru al Finanțelor în Guvernul Filip și consilier al președintelui R. Moldova, Igor Dodon.

sursa: zdg.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.