Acasă Politic Chicu îl amenință pe Usatii cu judecata dacă nu vinde Guvernului 200...

Chicu îl amenință pe Usatii cu judecata dacă nu vinde Guvernului 200 mii de viziere

0

Prim-ministrul vine cu o reacție la declarațiile primarului municipiului Bălți, Renato Usatîi, care ar fi declarat că poate aduce în R.Moldova viziere la preț de 1 Euro. Potrivit șefului Guvernului, autoritățile sunt gata să-i achite liderului „Partidului Nostru” câte 54 lei/vizieră.

Cu 3 săptămâini în urmă Centrul de Achiziții Publice Centralizate în Sănătate a încheiat un Contract de achiziție a 200 mii viziere. Preventiv a fost plasat anunțul pentru oferte. A participat doar o singură companie la concurs. Prețul vizierei lavabile inclus în Contract – 54 de lei. Achitarea – după livrare”, a scris premierul.

Potrivit lui, până la ziua de astăzi nu este livrat nimic, „pentru că totul ce se expediază de companie (din China) dispare pe drum”: „Respectiv, niciun bănuț din buget nu este cheltuit din suma rezervată”.

Am înțeles, că cineva vinde Rolls Royce-ul ca să aducă viziere în țară cu 1 EURO. Guvernul este gata să-i achite 54 de lei proprietarului caretei, dacă timp de 5 zile livrează cantitatea prevăzută în Contractul de mai sus. Dacă nu le livrează, CAPCS îl va acționa în instanță pentru calomnie. Cel puțin”, a menționat Chicu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.