Acasă Politic Chicu, despre video de la întâlnirea dintre Dodon și Plahotniuc: „Au mai...

Chicu, despre video de la întâlnirea dintre Dodon și Plahotniuc: „Au mai fost, vă amintiți. Este bine că avem o procuratură independentă”

0

Premierul R. Moldova, Ion Chicu, susține că fragmentul video în care apare Igor Dodon, Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov, ultimii doi având o pungă, despre care deputatul Iurie Reniță crede că ar fi bani în ea, a fost publicat în contextul în care în acest an au loc alegeri prezidențiale.

Fostul consilier prezidențial menționează că asemenea acțiuni vor mai fi făcute.

„Filme, declarații de acest gen abia încep. Suntem contracronometru până la alegerile prezidențiale. Au mai fost, vă amintiți. Este bine că avem o procuratură independentă, o Curte Constituțională, cel puțin, independentă de guvernare. Nu este treaba mea”, a comentat șeful Executivului.

Amintim că în prima jumătate a zilei de ieri, deputatul Iurie Reniță a prezentat o înregistrare video, unde președintelui Igor Dodon i-a fost propus un pachet unde ar fi bani de la Vlad Plahotniuc, fostul lider PD. În imaginile video prezentate Dodon refuză să ia sacoșa și îi spune lui Plahotniuc să i-o dea lui Costea (n.r. Botnari), care la rândul său o va transmite lui Cornel (n.r. Corneliu Furculiță, membru PSRM). Din imaginile video rezultă că banii pe care îi ia Dodon de la Plahotniuc sunt pentru salarizarea celor din PSRM.

Astăzi, Reniță a publicat alt video, doar că din alt „unghi de vedere”, dar cu același conținut și cu aceiași corupți.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.