Acasă Politic Chicu către Mitropolia Moldovei: ”Doamne, dă-mi minte și putere să reacționez înțelept...

Chicu către Mitropolia Moldovei: ”Doamne, dă-mi minte și putere să reacționez înțelept și calm la așa ceva. Se poate întâmpla cu fiecare dintre noi, ca rațiunea să ne fie întunecată”

0

Prim-Ministrul Ion Chicu a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook, după ce ieri sinodul Mitropoliei Moldovei, supusă canonic patriarhiei ruse, a cerut premierului Chicu, președintelui Igor Dodon și președintei parlamentului, Zinaida Greceanîi, să nu oblige populația să se vaccineze contra virusului COVID-19, în cazul în care un asemenea vaccin va fi dezvoltat. Potrivit preoților, odată cu noul vaccin, în organismul uman pot fi introduse „nanocipuri” sau alte „dispozitive” cu efecte adverse, informează deschide.md

„Doamne iartă-mă și păzește-mă de păcate. Și dă-mi minte și putere să reacționez înțelept și calm la așa ceva. Să fim milostivi și înțelegători. Se poate întâmpla cu fiecare dintre noi, ca rațiunea să ne fie întunecată de puterea instinctelor, ispitelor și rătăcelilor. Să ne rugăm cu toții pentru luciditate și sănătatea oamenilor. Inclusiv, a cetățenilor birocrați și angajați ai Bisericii”, a scris Chicu pe pagina sa de Facebook. 

Amintim că ieri, 9 mai, sinodul Mitropoliei Moldovei a expediat premierului Ion Chicu, președintelui Igor Dodon și președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanîi o cerere prin care solicită ca moldovenii să nu fie vaccinați împotriva coronavirusului, în caz că un astfel de vaccin va fi dezvoltat. Aceștia susține că „vaccinarea populației împotriva noului tip de coronavirus trebuie să fie benevolă”. Biserica menționează că prin acest vaccin în oameni vor fi introduse nanocip-uri prin intermediul cărora poate fi controlată populația, prin intermediul tehnologiei 5G.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.