Acasă Politic Chicu, către cetățeni: Medicii sunt extenuați. Fiți responsabili

Chicu, către cetățeni: Medicii sunt extenuați. Fiți responsabili

0

Autoritățile recunosc că săptămâna trecută atât în R. Moldova, cât și în restul lumii, pandemia de coronavirus a avut un bilanț sumbru, iar cifra infectaților este rezultatul ridicării restricțiilor.

În cadrul unei conferințe de presă, premierul Ion Chicu a declarat că în acest sens, autoritățile au mai pregătit locuri în spitale special pentru pacienții testați pozitiv la COVID-19.

„Pe parcursul săptămânii trecute au mai fost pregătite locuri în spitale, actualmente noi avem circa 50-55% paturi ocupate în spitale.Mai complicată este situația cu personalul medical care este extenuat. Mă adresez către cetățeni, fiți responsabili, respectați regulile, deoarece în afară de locuri în spitale noi mai avem nevoie și de oameni care să ne îngrijească”.

În cele din urmă, Chicu i-a îndemnat pe moldoveni să se păzească și să nu se expună riscurilor chiar dacă restricțiile au fost ridicate.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.