Acasă Extern Cel puţin 94 de morţi în urma exploziei unei cisterne cu combustibil...

Cel puţin 94 de morţi în urma exploziei unei cisterne cu combustibil în Nigeria, potrivit unui bilanţ provizoriu

0

Cel puţin 94 de persoane au murit în nordul Nigeriei după ce un camion cisternă ce făcuse accident a explodat în apropierea localnicilor care se adunaseră pentru a recupera combustibilul scurs, a declarat poliţia pentru CNN.

Bilanţul este de aşteptat să crească în urma exploziei, care a avut loc marţi seara târziu, în Majiya, un sat din statul Jigawa.

„Şoferul a pierdut controlul, iar cisterna s-a răsturnat şi s-a vărsat combustibil într-un şanţ de drenaj”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Jigawa, Shiisu Lawan Adam. „Ca urmare, locuitorii s-au grăbit să adune combustibilul şi atunci s-a produs explozia”, a relatat oficialul.

Adam a mai spus că cel puţin 50 de persoane au fost grav rănite, adăugând că numărul morţilor este provizoriu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.