Acasă Social Cei doi șoferi de ambulanță din Molovata Nouă, reținuți de separatiștii transnistreni,...

Cei doi șoferi de ambulanță din Molovata Nouă, reținuți de separatiștii transnistreni, au fost eliberați

0

Cei doi șoferi de ambulanță din Molovata Nouă, reținuți de miliția separatistă în data de trei aprilie au fost astăzi eliberați.

Biroul de Reintegrare afirmă că eliberarea celor doi bărbați a avut loc urmare a multiplelor intervenții ale Chișinăului.

Amintim că Asociația Promo-LEX a anunțat astăzi că în dimineața zilei de 3 aprilie 2020, Cebotari Anatolii și Carpov Alexei, locuitori ai satului Molovata Nouă, r. Dubăsari, aflându-se în or. Dubăsari (zonă de securitate aflată sub controlul organelor secesioniste) au fost reținuți de către reprezentanții miliției din or. Dubăsari.

Potrivit Promo-LEX, atât, Cebotari Anatolii cât și Carpov Alexei activează în calitate de șoferi de ambulanță la Spitalul central raional Dubăsari, secția Serviciu de Urgenta. Ultimii urmau să intre în tura de zi a serviciului său pe care îl practică deja de 36 ani (A. Cebotari) și mai bine de 5 ani (A. Carpov).

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.