Acasă Politic Cebotari s-a întâlnit cu Plahotniuc în SUA: „E energic, la fel de...

Cebotari s-a întâlnit cu Plahotniuc în SUA: „E energic, la fel de activ”

0

Ex-democratul Vladimir Cebotari, actualul deputat Pro Moldova, spune că s-a întâlnit cu fostul președinte al PDM, Vlad Plahotniuc, în Statele Unite ale Americii. Întrevederea a avut loc în vara acestui an, după plecarea lui Plahotniuc din Republica Moldova.

„Am fost cu alte activități în SUA. Știind că sunt acolo, dumnealui mi-a dat un sunet și am discutat. Probabil a fost singura discuție casual, nepresată de timp, fără angajamente, unde se putea discuta orice”, a declarat deputatul în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4.

Întrebat cum l-a găsit pe Vlad Plahotniuc, Cebotari a menționat: „Energic, la fel de activ, e așa cum toată lumea îl știe”. Cât despre bodyguarzi, a spus că nu i-a observat.

Deputatul a declarat că nu ar fi discutat cu fostul președinte al PDM despre crearea grupului Pro Moldova. „Dlui atunci nici interes pentru politică nu avea. Nu cred că domnul Plahotniuc mai are intenții legate de politica moldovenească”, a adăugat acesta.

Totodată, Vladimir Cebotari a refuzat să spună dacă actualul președinte al PDM, Pavel Filip, s-ar fi întâlnit cu Plahotniuc după plecarea acestuia în SUA.  

Amintim că Ambasada SUA în R. Moldova a confirmat că Vlad Plahtoniuc este supus în prezent procedurilor administrative de deportare, precizând însă că acestea „pot dura perioade semnificative”. Nu este însă garantat că acesta va ajunge, într-un final, în Republica Moldova. Fostul democrat și deputatul grupului Pro Moldova Vladimir Cebotari a explicat că Plahotniuc poate alege un stat a cărui cetățenie o deține.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.