Acasă Economic Ce spune directorul executiv al companiei care a produs salopete de uz...

Ce spune directorul executiv al companiei care a produs salopete de uz general pentru export în Polonia

0

Compania din Republica Moldova care a produs salopete de uz general pentru a fi exportate în Polonia este Miso Textile. Directorul executiv al acesteia, Andrian Țeruș, ne-a oferit un comentariu în exclusivitate, solicitat fiind în contextul valului de nedumerire stârnit pe acest subiect. Așa am aflat că totul a avut loc în baza unui contract încheiat cu clienți din Polonia. Mai mult, directorul executiv ne-a explicat că „Miso Textile” stă la dispoziția autorităților Republicii Moldova și este gata să acopere cantitatea necesară de salopete de o calitate conformă, dacă este nevoie de asta.

„Noi am încercat să relansăm activitatea în baza unor contracte încheiate cu mai mulți clienți. Condițiile unuia dintre acesteia prevăd ca noi să importăm materia primă de la sursele indicate de ei, să producem combinezoane pe care este indicat că nu sunt sterile, adică medicale, ci de uz general, de unică folosință”, a explicat Andrian Țeruș.

„Ne orientăm să ne desfășurăm activitatea și anume să îndeplinim condițiile contractuale la care ne-am angajat ca să putem închide restanțele salariale. Materia primă a fost transmisă de polonezi chiar cu același avion. Noi am oferit servicii de coasere a salopetelor și le-am oferit spre export”, a mai adăugat acesta.

În același timp, compania este în legătură cu autoritățile Republicii Moldova și cu persoane din cadrul Guvernului.

„Suntem gata să furnizăm produse de orice calitate ar fi comandată. Noi stăm la dispoziție și în caz de necesitate, vom oferi cantitatea solicitată. Chiar primul lot de 1.000 de huse de protecție urmează să fie donat mâine”, a conchis Andrian Țeruș.

sursa: realitatea.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.