Acasă Extern Cazul amiralui rus care și-ar fi ucis soția și fiul cu tigaia:...

Cazul amiralui rus care și-ar fi ucis soția și fiul cu tigaia: ce a făcut după crime și cum au fost descoperite

248
0
ads

La Sankt Petersburg, soția și fiul unui amiral pensionar din Marina rusă, Leonid Lobanov, 86 de ani, au fost găsiți uciși în apartament. Lobanov în persoană a devenit principalul suspect, însă, între timp s-a dovedit că el murise pe data de 16 iulie, fiind călcat de tren.

Cadavrele soției, Nelly Lobanova, 84 de ani, și fiului, 56 de ani, au fost găsite în seara de 24 iulie, în apartamentul cu trei camere al familiei, potrivit BBC Russia. Vecinii au sunat-o pe fiica lui Lobanov, alarmați de mirosul puternic și neplăcut care învăluise casa scării. Femeia a cerut poliției să verifice apartamentul.

Cele două cadavre au fost descoperite pe o canapea. Aveau multiple răni înjunghiate. Amiralul Lobanov a devenit suspect, însă nu era de găsit.

Anchetatorii au stabilit că dubla crimă a avut loc până în data de 16 iulie. Amiralul pensionar devenit principalul suspect a murit, însă, pe data de 16 iulie, însă acest lucru nu se știa atunci.

Potrivit BBC, care citează presa locală, Leonid Lobanov a murit călcat de tren în apropierea unei gări, la câțiva kilometri de casă. Dar nu avea niciun act de identitate asupra lui. Abia după descoperirea celor două cadavre s-a făcut legătura cu trupul neidentificat aflat la morgă.

Presa locală, care citează surse din poliție, spune că cei doi au murit după ce au fost loviți în cap cu tigaia. Cele două cadavre erau înjunghiate de mai multe ori și se pare că o parte din loviturile cu cuțitul au fost aplicate când mama și fiul erau deja morți.

Vecinii au povestit că mama și fiul aveau o relație foarte apropiată, însă amiralul se mutase de ceva timp la o casă din suburbii. A fost văzut, însă, venind la apartament cu o zi înainte de a muri.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here