Acasă Social Caz şocant în satul Trestieni. Un tânăr de 22 de ani a...

Caz şocant în satul Trestieni. Un tânăr de 22 de ani a fost depistat stragulat

0

Caz şocant în satul Trestieni din raionul Briceni. Un tânăr de 22 de ani a fost depistat stragulat de un copac în pădurea din localitate.

Tânărul locuia de ceva timp cu bunica sa, iar la data de 23 iunie a plecat de acasă, iar bunica sa a găsit un bilețel de adio unde era scris că „o să-și pună capăt zilelor la un copac din pădurea unde în copilărie mergea la odihnă cu familia”. În trecut, băiatul a mai săvârșit o tentativă de suicid.

Cadavrul tânărului a fost depistat strangulat de copac, iar lângă copac bicicleta tânărului, de către trei persoane care au mers să adune ciuperci, care au și anunțat organele de drept.

Pe suprafața corpului nu au fost depistate semne de moarte violentă.

newsin.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.